(VIDEO) Policija uhapsila pijanog mladića koji se valjao nag po cesti

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 15.05.2023. godine, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala N.V. iz Gradiške, koji je u Ulici “Vidovdanska”, grad Gradiška narušio javni red i mir po članu 9. Zakona o javnom redu i miru (vršenje fiziološke potrebe i pokazivanje polnog organa), te prekršaja po članu 52. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u RS (zabranjeno kretanje pješaka pod dejstvom alkohola po kolovozu) i članu 105. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH (pješak ne smije da se kreće i zadržava na kolovozu).

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 15.05.2023. godine oko 17,30 časova, prijavljeno je da je u ulici Vidovdanska, grad Gradiška nepoznato muško lice potpuno nago leglo na kolovoznu traku.

Postupajući po gore navedenoj prijavi policijski službenici su u ulici Vidovdanska pronašli i identifikovali lice N.V, kojom prilikom je kod istog utvrđno prisustvo alkohola u organizmu od 1,42 g/kg, nakon čega je lišen slobode.

Zbog počinjenih prekršaja lice N.V. će u jutarnjim časovima biti sprovedeno pred Osnovni sudu Gradiška, na dalje postupanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79