(VIDEO) Policijska brutalnost ili nesretni slučaj: Muškaraci završili u Hitnoj pomoći!

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video klip u kojem se vidi kako dvojica muškaraca bježe od policije, padaju te nažalost završavaju u Hitnoj pomoći.

“Prvo su legitimisani, pretreseni pa pušten na slobodu od strane PU Srebrenik. Njihovo standardno maltretiranje trpe već godinama. Sreća pa su bile kamere koje su snimile sve. Da ne bude kasnije da su se sami tukli.” – izjavio je Benjamin Žigić

Policijski službenici iz PU Srebrenik legitimisali su osobe Arifa Mehića iz Brčkog i Esada Hadžića također iz Brčkog.

U video snimku koji vam donosimo, možete pogledate i procijeniti da li je ovo policijska brutalnost ili nespretan slučaj?

Šta se ustvari desilo tu noć, objasnit će vam pomenuti dvojac.

“Želim samo još jednu stvar da napomenem i istaknem kako su službene osobe zaprijetili meni i mom prijatelju, da ako nas sljedeći put vide u Srebreniku, da će nas ubiti od batina, a onda su u izvještaj stavili šta njima odgovara, dokle više ovako?” – izjavio je Arif za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79