(VIDEO) Politički obračun u kafani: Pristalicee SNSD-a pretukli pristalice SDS-a

(VIDEO) Batinaši Dragana Bogdanića (SNSD) brutalno prebijaju pristalice Milana Milićevića (SDS); Bogdanić priprema novo nasilje za izbore 15.11.; Tri ekipe Kriminalaca, iz Valjeva, Šapca i grupa Danka Stanišića, po Bogdanićevom nalogu, stižu u Teslić 13.11., kako bi se na dan izbora fizički obračunavali sa onima koji neće da podrže kandidata SNSD-a

Piše: Slobodan Vasković

 

 

Batinaši Dragana Bogdanića su, 03.03.2019. godine u 23 časa i 50 minuta brutalno pretukli Zdravka Škrebića, aktivistu Socijalističke partije iz Teslića i njegovu suprugu Esmu Mekić. Teško je, tada, pretučen i Momo Pozderović.
Snimak premlaćivanja koje je naredio Bogdanić je eksluzivan i do sada nigdje nije objavljen.

Na snimku se vidi kako Bogdanićeve pristalice, predvođene odbornicima Srđanom Klječaninom Rufijem i Markom Trivunovićem Lanetom, i batinašima sa juga Srbije ulaze u lokal “Faraon” i, naočigled kordona policije, prebijaju Škrebića, njegovu suprugu Esmu i Pozderovića.

Sve se desilo u noći nesupješnog referenduma o opozivu načelnika Teslića Milana Milićevića (SDS), koji je organizovao Bogdanić (SNSD). Milićević je ostao gradonačelnik, ali je ostao i jezivi okus činjenice da pripadnici Režima nekažnjeno angažuju kriminalne grupe za prebijanje političkih protivnika.
Škrebić je tada prebijen, jer nije podržao Bogdanića.

Dok su batinaši premlaćivali Škrebića, njegovu suprugu Esmu i Pozderovića, policija je, sasvim mirno, stajala ispred kafea “Faraon”, koji se nalazi preko puta zgrade u kojoj je smještena Izborna komisija.

Bogdanić je tada doveo batinaše sa juga Srbije, a, zajedno sa njima, građane Teslića fizički je maltretirala i razbojnička grupa Danka Stanišića, koja je pod zaštitom Dragana Lukača, Ministra unutrašnjih poslova RS; Preciznije šefa Hunte koja hara ovim entitetom.

Stanišićevu grupu čine još Miroslav Mišić, Siniša Berendika i Dejan Tubić.

Oni su, da podsjetim, 26.08.2020., usred dnaa, fizički napali L.D. I njegovu suprugu O.S. Stanišić je tada za pasom nosio pištolj.

Siniša Berendika je, prema mojim informacijama, zapalio auto u Tesliću odborniku SDS-a Nevenu Majstoroviću, februara 2016. godine.
Stanišićevoj kriminalnoj grupi pripada i Marko Berendika, član obezbjeđenja Željke Cvijanović.

Budući da niko nije kažnjen zbog jezivog nasilja Bogdanićevih batinaša, marta prošle godine, jer je sve stopirao Milorad Dodik, preko Milana Tegeltije, predsjednika VSTS, pa pravosudni organi iz Doboja ne smiju ništa da učine, Bogdanić se odlučio da za lokalne izbore ponovo dovede batinaše u Teslić.

Bogdanić je sada, prema višestruko potvrđenim informacijama, angažovao tri grupe batinaša koje treba da stignu u Teslić 13.11.2020. godine.

Rabijači i Banditi, koje je angažovao, dolaze iz Šapca (jedna grupa), Valjeva (druga grupa), dok je treća Stanišićeva kriminalna banda.

Stanišić je, da podsjetim, u bliskim odnosima sa braćom Ćulum, Arminom i Nerminom, šefovima zločinačke organizacije “United Tribuns”, kao i sa
Igorom Bilbijom, šefom “Srbske časti”, ultradesničarke kriminalne organizacije.

Zadatak Bogdanićevih kriminalnih grupa je da, 15. novembra, na dan izbora, fiički nasrću na građane Teslića, u onim dijelovima opštine u kojima on nema dovoljnu podršku.
Srđan Klječanin, tajkun iz Teslića koji se bogati krađom šume, a kojeg štiti Lukač, koordinator je dogorenih napada i nasilja koje namjeravaju proizvesti.

Već je održan sastanak na kojem su precizirane lokacije i mete dejstovanja kriminalnih grupa. Sastanak je održan 09.11.2020. u Banjaluci, gdje su sve dogovorili Bogdanić i Klječanin sa Dankom Stanišićem, poslovnim partnerom Klječanina i vođom kriminalne grupe iz Banjaluke. Stanišić je i bivši tjelohranitelj Milorada Dodika.

Bogdanić je, više je nego jasno, u paničnom strahu od novog poraza od Milana Miličevića na lokalnim izborima u Tesliću, pa zato angažuje kriminalce, razbojnike i šljam da prebijaju po Tesliću.

Uz to, ne štedi novac i ne bira sredstva da dođe do glasova na nezakonit način – Glas plaća, trenuno 150 KM; Asfaltira sokake na crno, dijeli ogrevno drvo u ogromnim količinama…; Sve to nije dovoljno, jer rejtinzi ukazuju da će ponovo biti poražen.
Zbog toga je i angažovao batinaše ne bi li na silu pobijedio. Kriminalci će, od 13.11., kada stignu u Teslić, biti smješteni u “Banji Vrućici”, čiji je Bogdanić suvlasnik.

Izborni proces u Tesliću već je sada ugrožen, kao i bezbjednosna situacija i nadležne agencije BiH morale bi pod hitno da reaguju i spriječe nasilje Bogdanićevih kriminalnih grupa nad građanima, jer to pripadnici Lukačeve Hunte neće učiniti, već će im i pomoći.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79