(VIDEO) Porsche-om bježao od policije u Beogradu: “Kum vozi dinamično”

Nije nepoznato da se u Beogradu sve češće divlja na putevima, a vozači nerijetko svojim bahaćenjem izazivaju i saobraćajne nesreće.

Pored toga što se oglušuju o zakone i saobraćajne propise, dešava se i da ne reaguju na policijska upozorenja i naredbe.

Tako je na društvenoj mreži Tviter osvanuo snimak na kome se jasno vidi kako jednog bahatog vozača juri policijski automobil pod rotacijom, a on dodaje gas i bježi.

Ovaj bijeli džip juri punim gasom, po svemu sudeći Novim Beogradom, i ne zaustavlja se bez obzira na to što je svima jasno da policija pokušava da ga zaustavi.

Kako bi utekao patroli, on u jednom trenutku siječe krivinu i prelazi preko travnjaka, prenosi Blic.

– Kum u “audiju” vozi dinamično”- piše u opisu snimka koji je postavljen na jednom profilu na društvenoj mreži Tviter, a po svemu sudeći taj koji snima praktično juri za policijom, koja juri bijeli džip!?!

Ono što se na snimku ne vidi je brzina kojom se vozač džipa kretao, ali je jasno da svi ovde voze brzo.

Da li je policija na kraju uspjela da ga uhvati, kao i da li postoji još neki razlog ove potere osim bahate vožnje nije poznato.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79