(VIDEO) Potresna ispovijest majke i očuha koji su ubili četverogodišnjeg Smaju

Ubice, majka i očuh, iz zatvora kazuju o najdužoj kazni koju je dosudio vrsni sudac Jasenko Ružić

O ubijenom djetinjstvu dječaka Smaje. Osude, prebacivanja odgovornosti, jeziva svjedočenja o mučenju i ubistvu djeteta od tri i po godine dio su epizode koja nas opominje.

Izvrsni krim istražitelji sa višedecenijskim iskustvom jedva izgovaraju riječi sjećajući se mučnih prizora iz kuće strave u Hadžićima, vještaci psihijatri sa četiri decenije radnog staža svjedoče o nikad viđenom u profesiji.

Ubice, majka i očuh, iz zatvora kazuju o najdužoj kazni koju je dosudio vrsni sudac Jasenko Ružić.

Majka ubijenog dječaka Smaje: “Samo droga”; Očuh: “Ona nit’ je za kuće, nit’ za oko kuće”

Krvni delikti, 25.02.2020.

#KrvniDelikti O ubijenom djetinjstvu dječaka Smaje. Osude, prebacivanja odgovornosti, jeziva svjedočenja o mučenju i ubistvu djeteta od tri i po godine dio su epizode koja nas opominje. Izvrsni krim istražitelji sa višedecenijskim iskustvom jedva izgovaraju riječi sjećajući se mučnih prizora iz kuće strave u Hadžićima, vještaci psihijatri sa četiri decenije radnog staža svjedoče o nikad viđenom u profesiji. Ubice, majka i očuh, iz zatvora kazuju o najdužoj kazni koju je dosudio vrsni sudac Jasenko Ružić. Još emisija ovog dokumentarnog serijala pogledajte na: http://www.federalna.ba/bhs/podkategorija/287838/krvni-delikti

Gepostet von federalna.ba am Dienstag, 25. Februar 2020

 

(VIDEO) Jeziva ispovijest trostrukog ubice Muamera Topalovića

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79