(VIDEO) Potresna ispovijest roditelja nastradale Arnele Đogić: Zbog ljubomorne ostali bez svoje kćerke

Bila je djevojka puna života, veliki zaljubljenik u poljoprivredne mašine, željela je da bude svoja , što je i bilo tako. Kako ističu njeni roditelji, bila je posebna djevojka. Voljela je život, voljela je ljude….

Ali, bolesna ljubomora i zlo koje se izrodilo u njegovoj duši, natjerali su Avdiju Selimovića da u februaru 2016 godine, organizuje sa njegovim drugom Murizom Brkićem, svirepo i mučko ubistvo.

Prema optužnici koju je protiv njih podiglo Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, Selimović i Brkić su se najprije dogovorili da zajedno usmrte Đogić, nakon što je ona prekinula dugogodišnju vezu sa Selimovićem i započela vezu sa drugim momkom.

Nakon dogovora, Selimović je 27. februara automobilom otišao po Brkića u Ceribašiće kod Sokoca, nakon čega su se odvezli na lokalitet Čudanskih krševa da pregledaju i utvrde mjesto koje je najpogodnije za skrivanje Arnelinog tijela nakon ubistva.

Nakon ubistva, djevojku su bacili sa litice visoke oko 70 metara, u kanjon rijeke Stupčanice, a zatim otišli u kafanu, gdje su trošili novac nađen u njenom kaputu.

Podsjećamo, Avdiji Selimoviću i Murizu Brkiću, dželatima koji su tada 24-godišnju Arnelu na nezabilježeno svirep i brutalan način usmrtili, a zatim njeno tijelo bacili niz 70 metara duboku liticu, izrečena je presuda od po 40 godina zatvora.

Pogledajte tužnu priču koju su radile kolege iz Tatabrada produkcije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79