(VIDEO) Potresna ispovijest Željke: “Poslije izlaska iz diskoteke, moja kćerka je izbodena”

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam priču porodice Napan koja potiče sa prostora bivše Jugoslavija. Njena kćerka doživjela je pokušaj likvidacije u njemačkom gradu Essenu.

Napadač ju je uspio više puta ubosti i pobjeći sa lica mjesta. Policiju i Hitnu pomoć čekali su dugo. Zašto, niko ne zna.

Molim vas za pomoć kao majka, želim ukazati na nesavjestan rad Hitne pomoći i njemačke policije koja došla nakon 40 minuta a kod prijave je navedena ozljeda nožem u glavu. Molim vas da dijelite u njemačke grupe, društvene mreže.

Ja sam jedna majka čija je kćerka danas ubodena nožem u glavu u centru grada Essen (Njemačka) nakon izlaska iz diskoteke u glavnoj ulici. Vraćala se sa prijateljicama. Osjetili su da ih neko prati, da ide iza njih.

Nažalost, ona je bila zadnja i kako se okrenula, dobila je nož u glavu. Bacio ju je na pod. Drugarice su skočile na njega da je odbrane, jer je htio još da je ubode. Da li je u pitanju bila pljačka ja ne znam šta se tu desilo. Hitna je kasnila, nisu htjeli se odazvati tek nakon 40 minuta su se pojavili. Policija je došla nakon 30 minuta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Ona je htjela malo vode jer je puno krvarila. Trebalo su malo da joj ovlaže usne jer ja kao medicinski radnik znam kako to ide. Ja ovo neću pustiti. Tužit ću ih sve! Na ovom se neće završiti – izjavila je Željka Napan piše Crna-Hronika.

“Pošto bi policija i Hitna pomoć morala pravdati toliko kašnjenje, pokušavaju sakriti ovu vijesti. Pokušavaju sakrit koja je gamad puštena u Njemačku pa im nije u interesu da se bilo šta po ovom pitanju uradi.

Problem je što je naša sloboda ugrožena da se ne možemo izači na ulicu a da ti netko nešto ne uzme, telefon, torbicu i to je ta bogomdana Njemačka” – izjavila je Željka Kapan koja je objavila sliku sa mjesta događaja.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79