(VIDEO) Prepoznajete li lopova koji hara po Hercegovini?

Građanj Počitelja i Čapljine pokrenuli su potragu za serijskim lopovom koji već duže obija porodične kuće po Hercegovini.

Ovog puta, čitatelji nam javljaju da je nepoznati muškarac i sinoć pokušao obiti porodičnu kuću ali na sreću nije uspio. Pričinio je veću materijalnu štetu, te je zaboravio svoj ruksak za obijanje.

“Molim vas možete li objaviti slike i videozapise. Radi se o lopovu koji konstantno krade po području Počitelja, Čapljine i okolnih sela već duže vrijeme.

Kamere su ga snimile u dva navrata u Počitelju ispred dvije privatne kuće. Sinoć je pokušao krađu na privatnoj kući u Pocitelju i ostao mu je ruksak a on je pobjegao. Nanio je veću materijalnu štetu na objektima i na privatnim kućama.

Nažalost niko ga ne poznaje i ne zna. Kad bi javnost malo viáe obavještena bila bilo bi jako korisno.” Izjavio je čitatelj našeg portala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79