(VIDEO) Pristalica Kasumoviće stranke u verbalnom obračunu sa Nerminom Mandrom iz SDA stranke: “Jel treba opet žena da me ostavi”

Nemile scene desile su se danas u Kaknju MZ Brnjavić gdje su se mještani koji podržavaju stranku Fuada Kasumovića verbalno obračunali sa svojim bivšim načeknikom Nerminom Mandrom koji je dugogodišnji član SDA stranke.

“Ni jednog ovog, snimaj. Ni jednog! Pet godina sam ležao u Zenici i opet ja ležim za drva. Pa gdje je taj posao više! Hoće me i ova žena i djeca ostavit. Nemojte više Bogati priče. Odoh ja kući u šumu, tako je svake godine. Meni nemoj da niko dolazi ovdje. Ja sam sit svih, sve ijednog. Jel opet trebam u zatvor na pet godina?” izderao se pristalica Kasumovićeve stranke na Mandru (SDA)

“Mještani Brnjića SDA-ovcima poručli: Ne dolazite više! Obećavali ste ljudima puteve posao, umjesto toga ljudi preživljavaju prodavajući metal drva za koje ih redovno na kraju smjeste u zatvor dok se tajkuni štite. Na kraju je policija privela čovjeka jer Bože gdje ćeš Mandri, Bašiću i ostalim lopovima iz SDA javno ukazivati na greške.” – piše u komentaru video klipa

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79