(VIDEO) Procurio tajni razgovor Dodika i Karana: Isprepadani patolog ima samo jednu želju…

Na Facebook profilu grupe “Pravda za Davida” nalazi se audio snimak na kome se čuje da patolog Željko Karan telefonom razgovara sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, koga pita može li on smatrati da je (slučaj David) ovom došao kraj.

Razgovor Karana i Dodika na Facebook je postavila Davidova majka.

– Poslušajte razgovor Karana i Dodika. Pita Karan da li može smatarti da je sad kraj… Evo ja ću ti odgovoriti nije kraj”, poručila je Suzana Radanović, majka ubijenog banjalučkog studenta.

Nije teško zaključiti da je razgovor Karana sa Dodikom uslijedio nakon posljednjih dešavanja u Banjaluci i održanog skupa Pravda za Davida, kada je jedna grupa sa Davorom išla ispred zgrade u kojoj živi Karan.

Karan: …Ja sam zahvalan svojim komšijama, svaka im čast, znate…Slušajte molim vas imate li… mogu li ja smatrati da je došao kraj ovome…rešite to!

Dodik: (ne čuje se)

Karan Slažem se…

Dodik: (ne čuje se)

Karan: Slažem se…

Dodik: (ne čuje se)

Karan: Znate šta kad budem dolazio u Istočno Sarajevo da me primite u Istočno Sarajevo da se dogovorimo još oko nekih stvari

Dodik: (Ne čuje se)

Karan: Naravno… Iza Dana RS pa ću ja doći u Istočno Sarajevo u ovaj naš centar tamo …

Dodik (ne čuje se)

Karan: Predsjedniče da vam ne uzimam više vrijeme Hvala Vam.

Ovaj audio snimak izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. kao “sta cemo sad”… “opet autogol…”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79