(VIDEO) Produkt Novalićevog i Džindićevog kriminala građane će koštati u milionima!?

Zanimljiva “scena” ovog petka odvijala se pred ulazom u zgradu Operatora OIEiEK-a u Mostaru. Direktor koji ima puno razloga da dođe na svoje mjestu s odvjetnikom želi ući u zgradu, ali ulaz im nije dopušten jer unutra vlada “kriminal i korupcija” koji su za slučaj “Respirator” po milijunima u markama i na štetu građana BiH “mile mace”!

Boriša Misirača i odvjetnik Slaven Bevanda
Boriša Misirača i odvjetnik Slaven Bevanda

 

Ne dopušta se ulazak građanima ali ni odgovornom licu upisanom u sudu, u prostorije Operatora za OIEiEK gdje milijunima maraka u tuđe ime raspolaže netko tko se lažno predstavlja direktorom.

Ovo samo svjedoči koliko Vlada FBiH na čelu sa Fadilom Novalićem drži do sudske vlasti i do suda gdje ostaje pitanje čemu farsa sa procesom nabavke respiratora?

 

O tome smo već i pisali, kao i mnogi mediji, gdje optuženi Novalić donosi odluke, vedri i oblači dok mu se usporedno sudi za krivična djela, te potajno “odobrava” kao premijer da sav kriminal u energetici provodi Ministar Nermin Džindić. Preotimanje BH-Gasa i ubacivanje Energoinvest-a koji s plinom nema nikakve veze uslijedilo je nakon preotimanja Operatora za OIEIEK o kojem smo pisali ranije.

U oba slučaja odgovorne lica istakla su kriminal Nermina Džindića, koji se mjeri milijunskim iznosima na štetu građana FBiH, no nadležni ne reagiraju.

Paradoks je da Džindić po zakonu nije niti nadležan za ove institucije točnije iste nisu upisane u Zakonu o Federalnim Ministarstvima i drugim tijelima federalne uprave pod Ministarstvom Energije, rudarstva i industrije.

Uglavnom, Operator za OIEiEK radi “na crno” već mjesecima, a trošak ovakvog rada kada dođe na naplatu snosit će građani FBiH, a kojima je između ostalog podignuta i naknada za obnovljive izvore odmah nakon istjerivanja direktora, što ste već mogli primijetiti na svojim računima za struju.

Sudski registar – izvod Operatora OIEiEK

Direktor koji ne smije u svoju kancelariju – Boriša Misirača
Direktor koji ne smije u svoju kancelariju – Boriša Misirača

Kako bi Vas pobliže upoznali s nekim od detalja o gore navedenim “natuknicama”, OTPOR.TV donosi izvještaj s lica mjesta kako se nekome tko je odgovoran za posao, ne dozvoljava pristup u prostorije gdje je, prema zakonu i dalje odgovorna osoba, kao i izjavu njegova odvjetnika u vezi današnjeg događaja gdje im je bio ulaz, doslovno pa zabranjen!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79