(VIDEO) Proglasili ga mrtvim i prekrili čaršafom, a onda primjetili da ipak diše

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru oslobođenja povrijeđene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila oko 15 sati kad je za sada nepoznati muškarac pretrčavao Bulevar oslobođenja van obilježenog pješačkog prelaza, a na njega naletela “opel astra” koja se kretala srednjom trakom.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i naletio na “škodu” zaustavljenu u krajnjoj desnoj traci koju je potom odbacio na parkirani automobil.

Nesrećni muškarac je prema pisanju medija proglašen mrtvim i pokriven čaršavom, ali građani su primjetili da je počeo da diše pa je Hitna pomoć ponovo pozvana na mesto nesreće!

Povređene su i tri djevojke stare oko 19 godina koje su se nalazile u “opelu”. Portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je potvrdio da su tri ženske osobe stare 19 godina zbrinute na mjestu nesreće, a potom prevezene u UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje.

Nepoznati muškarac koji se kretao kao pješak bez sveijsti i u teškom stanju je prevezen na odjeljenje reanimacije UC KCV.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79