(VIDEO) Psi lutalice napale majku sa bebom u Srebreniku: “Jedva su se uspjeli spasiti”

Sve više napada pasa lutalica zabilježeno je u Bosni i Hercegovini jer napuštanje pasa u ovoj zemlji i prepuštanje samima sebi poprimilo je maha.

Komentar policije često je bio da ne mogu ništa, jer su psi briga Općine. Mještani Srebrenika strahuju od novih napada pasa lutalica na građane ovog grada.

Donosimo vam video snimak koji je zabilježen prije 3 dana u Srebreniku (4.5.2023. godine u jutarnjim satima 9:05h) gdje su psi lutalice napali majku sa maloljetnim djetetom.

Ona je trčeći i preskakajući romobile i stvari koje su se nalazile ispred trgovačkog centra spasila sebe i život svoje bebe.

Za pohvalu je i čin sugrađanke koja je odmah potrčala da pomogne majci sa maloljetnim djetetom, te je svojim tijelom i svojom torbom napala agresivne pse kako bi skrenula njihovu pažnju na sebe, a ne na majku i njeno maloljetno dijete – piše Crna-Hronika.

Pogledajte video klip koji je zabilježen sa video nazora prodavnice u kojoj se spasila majka sa malodobnim djetetom.

“Psi lutalice problem ili je trebala žena da padne i razbije bebu?”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79