(VIDEO) Psuje džamiju jer je izgubio 5.000KM u kladionici

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju i video snimak zabilježen u Bihaću, na kojem se vidi kako muškarac Elvis O. iz Bihaća (prezime poznato redakciji portala) psuje vjerski objekat zbog gubitka 5.000KM u kladionici.

Na snimku se vidi kako Elvis, konzumira alkohol i hranu koju je unio u kladionicu, i tako sebi napravio “potpun ugođaj”. Elvis je nakon objave na portalu Crna-Hronika svoj live snimak obrisao, ali vam mi donosimo cijeli snimak koji možete pogledati u nastavku ovog klipa. “Pogledajte šta kladionica i alkohol urade od čovjeka u Bihaću. Psuje džamiju, mezu i piće donio u kladionicu i to nije sve…” poslao je anonimni čitatelj portala Crna-Hronika.

Pogledajte šta kladionica i alkohol urade od čovjeka u Bihaću. Psuje džamiju, mezu i piće donio u kladionicu i to nije sve… #crnahronika

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Elvis jede i cijepa novčanice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79