(VIDEO) Radari dnevno zabilježe preko 300 prekršaja

Širom Bosne i Hercegovine možemo vidjeti stacionirane radare. Na području Kantona Sarajevo (KS) kamere koje prate brzinu vozila i njihov prolazak kroz crveno svjetlo postavljene su prije dvanaest godina. Nakon prošlogodišnje nadogradnje aktivno je deset sistemskih jedinica i 19 kućišta. Na koji način taj sistem funkcioniše u”Jutru za sve” govorio je komandir Jedinice za promet MUP-a KS Željko Klisara, prenosi BHRT.

 

Širom Bosne i Hercegovine možemo vidjeti stacionirane radare. Na području Kantona Sarajevo (KS) kamere koje prate brzinu vozila i njihov prolazak kroz crveno svjetlo postavljene su prije dvanaest godina. Nakon prošlogodišnje nadogradnje aktivno je deset sistemskih jedinica i 19 kućišta. Na koji način taj sistem funkcioniše u”Jutru za sve” govorio je komandir Jedinice za promet MUP-a KS Željko Klisara.

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 25. Februar 2019

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79