(VIDEO) Rastrojeni muškarac si je razbijao boce o glavu i krvav urlao na policiju: “Mamu vam j*ben četničku”

Vika i razbijanje krenulo je u popodnevnim satima. Muškarac se zatvorio u stan i vikao na policajce s prozora dok su oni s njim pokušali pregovarati..

Prvo je porazbijao aute ispred kuće, došla je policija, a on se povukao u svoj stan. Policija je bacila suzavac kroz prozor, pa onda on na njih bacao i namještaj i željezne šipke…Sad u ruci ima odvijač i viče na policiju. Jedan od policajaca je obukao pancirku i ulazi u kuću, rekao je čitatelj te dodao da je policija zatvorila cijelo Krapinsko naselje.

Kontaktirali smo policiju, te nam je glasnogovornik rekao kako se radi o muškarcu (41) koji je oštetio automobil. Pri dolasku policije muškarac se zatvorio u svoj stan.

Specijalci su potom ušli u stan i svladali ga. Odvezli su ga na nosačima, a on je i dalje vikao. Potom su ga oveli vozilom Hitne pomoći.

Pogledajte video divljanja u Osijeku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79