(VIDEO) Razbojnike ispred banke dočekali brojni naoružani policajci spremni da pucaju

Tri osobe lišene su slobode danas tijekom pokušaja pljačke poslovnice Privredne banke Sarajevo u blizini Španskog trga u Mostaru.

Pljačka je prijavljena u 15:15 sati u PU Mostar, a tijekom pokušaja pljačke maskirani i naoružani razbojnici u banci su držali djelatnike te nekoliko građana.

Crna hronika BiH: Policija spriječila pljačku banke u Mostaru

Crna hronika BiH: Policija spriječila pljačku banke u Mostaru

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 5. März 2019

“Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar, Odjela kriminalističke policije i Jedinice za potporu, zgrada je brzo stavljena pod kontrolu. Nakon kraćih operativnih radnji tri naoružane i maskirane osobe su lišene slobode i privedene u PU Mostar na daljnju kriminalističku obradu, nakon koje će biti poznati više informacija”, rekao je glasnogovornik MUP-a HNK-a Ljudevit Marić za Bljesak.info.

Lišenje slobode i privođenje prošlo je bez pucnjave i otpora razbojnika.

Prema riječima svjedoka, pljačkaši su lišeni slobode zahvaljujući do sada neviđeno brzoj intervenciji policije. Ističu kako su pripadnici policije PU Mostar u rekordno kratkom roku došli ispred banke, a odmah nakon njih intervenirali su i pripadnici specijalne policije MUP-a HNŽ-a koji su razoružali i uhitili pljačkaše.

Potvrđeno nam je da su lišeni slobode Renato Andačić i Damir Hrnjez, koji su od ranije poznati policiji po činjenju raznih kaznenih djela, te Krešimir Sever iz Hrvatske.

Sumnja se kako je u pljački postojala i četvrta osoba koja je ovaj razbojnički trojac čekala s automobilom, a policija radi na provjeri ove informacije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79