(VIDEO) Različiti terenci u akciji: pogledajte vlasnike iz Rusije koji svoje primjerke ne štede!

(VIDEO) Različiti terenci u akciji: pogledajte vlasnike iz Rusije koji svoje primjerke ne štede!


Na YouTubeu je nedavno osvanuo još jedan video koji možemo staviti u kategoriju “samo u Rusiji”. Naime, grupa zaljubljenika u off-road vožnju sa svojim se terencima i SUV modelima sastala kako bi isprobali krajnje mogućnosti i međuosobno odmjerili snage. Scene su pritom impresivne i ne viđaju se svaki dan.

Primjerice, potpuno novi Mercedes G63 AMG sa Brabusovim naplacima i niskoprofilnim gumama obično se viđa na ulicama Londona i Monaka i to u “cestovnom okruženju”, daleko od prirode i neprohodnog terena. Ovaj vlasnik s druge strane automobil koristi za ono što je i idejno namijenjen, pa tako bez većih problema savladava strme uspone na ovom improviziranom poligonu.

A pritom nije jedini, pa se u ovom šarenom društvu našlo svega i svačega – od Toyote Land Cruiser preko Land Rover Evoquea pa sve do Dacije Duster koja je također bez problema savladala mnoge prepreke. Pogledajte video koji traje preko sat vremena i u kojem ćete vidjeti mnoštvo akcije i zanimljivih modela u nesvakidašnjem okruženju:

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija