(VIDEO) Redžić tvrdi da Bekan priprema izbornu krađu u Mostaru!

Redakciji portala Crna Hronika javio se Elvis Redžić koji je na čelu Prve bosanskohercegovačke stranke u Mostaru.

Tvrdi kako njegov kolega, Amer Bekan priprema izbornu krađu u Mostaru, istu onu koju je uradio po cijeloj Federaciji.

Kao predsjednik Gradskog odbora Prve stranke Mostar i nosilac gradske liste za izbore, želim da obavijestim sve članove, simpatizere i javnost da izražavam sumnje da je predsjednik stranke Amer B. u dogovoru sa Nerminom K. predstavnikom stranke za Bolju budućnost, a u korist koalicije za Mostar, namjerno napravio grešku pri ispravci gradske liste u svrhu ostvarivanja njemu poznate koristi i tako oštetio stranku i sve kandidate koji su se kandidovali na svim listama za izbore u Mostaru.
Zbog ovog političkog presedana gdje predsjednik stranke s namjerom skida svoje kandidate sa liste, tražim NEOPOZIVU OSTAVKU na mjesto predsjednika stranke.
Također tražim od istražnih organa da provjere moje navode, jer izbori su temeljno ljudsko pravo.

Svoja prava ćemo tražiti u Strasbourgu, ako to bude potrebno i poručujemo da ćemo se boriti da se ovakve stvari više nikome ne budu desile – izjavio je Elvis Redžić za portal Crna-Hronika.

I Ćamil Duraković tvrdi da su ga razočarali i da je Amer Bekan prodao svoja mjesta u biračkim odborima.

 

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79