(VIDEO) Režimski batinaši premlaćuju usred dana bračni par; Policija pokušala zataškati napad

(VIDEO) Stvarna Banjaluka: Režimski Batinaši premlaćuju usred dana bračni par; Policija pokušala zataškati napad Nasilnika
Piše: Slobodan Vasković

 

View this post on Instagram

 

(VIDEO)/Stvarna Banjaluka: Režimski Batinaši premlaćuju usred dana bračni par; Policija pokušala zataškati napad Nasilnika Piše: Slobodan Vasković 1. Batinaši Nasilnog Režima Milorada Dodika već odavno ne prezaju da se fizički obračunaju sa svakim ko im se zamjerio. Pri tom, Režimski Batinaši prijete i Draganom Lukačem, kao i svojim vezama u policiji, kako bi prislili žrtve da ih ne prijave zbog maltretiranja. I kada ih prijave, Nasilnici ne budu kažnjeni, jer odrađuju najprljavije poslove za Režim. Sve to potvrđuje i video klip koji objavljujem, kao i događaji koji su uslijedili nakon udara Batinaša Režima na supružnike L.D. I O.S. Dok su ih tukli, njihovo četvorogodišnje dijete bilo je u stanu. 2. Danko Stanišić, Miroslav Mišić, Siniša Berendika i Dejan Tubić fizički su, 26.08.2020. godine, u 12 časova i 15 minuta, fizički napali supružnike L.D. i O.S., pri tom im zadajući udarce u glavu. Stanišić je, kako se tvrdi, imao pištolj za pojasom, što nije isključeno, jer mu se na majici nazire predmet koji oblikom podsjeća na revolver. Na video zapisu se jasno vidi kako Stanišić udara otvorenom pesnicom L.D. U glavu. 3. Nakon toga, pred zgradu, u ulici Jug Bogdana 4 (naselje Starčevica/Banjaluka), izlazi supruga O.S., koja je stala između njih dvojice da spriječi dalji sukob. Stanišić se udaljava, ali prilazi Miroslav Mišić koji pesnicom udara O.S., suprugu L.D., u predjelu uha. Nakon toga udara i njenog muža, koji pokušava da se odbrani. 4. Nasilje bi se nastavilo da O.S. nije glasno povikala da sve snima kamera koja se nalazi na zgradi, nakon čega su se nasilnici udaljili. 5. Supružnici su bili toliko prestravljeni napadom, da se nisu usudili prijaviti cijeli slučaj prijavili policiji; Glavni razlog za to je što je Stanišić sve vrijeme prijetio ministrom Draganom Lukačem. Tek kada su supružnici to veče otišli u Hitnu pomoć da im saniraju povrede, službenica te zdravstvene ustanove je u 21 čas i 40 minuta sve prijavila policiji. Naknadnim pregledom utvrđeno je da je L.D. udarcima slomljen nos. 6. Tada na scenu stupa inspektor Dragan Malić. Cijeli ovaj slučaj nasilja u “po bijela dana” Malić je pokušao da zataška, jer je izbjegavao da krivičnu pr

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

1.
Batinaši Nasilnog Režima Milorada Dodika već odavno ne prezaju da se fizički obračunaju sa svakim ko im se zamjerio.
Pri tom, Režimski Batinaši prijete i Draganom Lukačem, kao i svojim vezama u policiji, kako bi prislili žrtve da ih ne prijave zbog maltretiranja.
I kada ih prijave, Nasilnici ne budu kažnjeni, jer odrađuju najprljavije poslove za Režim.
Sve to potvrđuje i video klip koji objavljujem, kao i događaji koji su uslijedili nakon udara Batinaša Režima na supružnike L.D. I O.S. Dok su ih tukli, njihovo četvorogodišnje dijete bilo je u stanu.
2.
Danko Stanišić, Miroslav Mišić, Siniša Berendika i Dejan Tubić fizički su, 26.08.2020. godine, u 12 časova i 15 minuta, fizički napali supružnike L.D. i O.S., pri tom im zadajući udarce u glavu.
Stanišić je, kako se tvrdi, imao pištolj za pojasom, što nije isključeno, jer mu se na majici nazire predmet koji oblikom podsjeća na revolver.
Na video zapisu se jasno vidi kako Stanišić udara otvorenom pesnicom L.D. U glavu.
3.
Nakon toga, pred zgradu, u ulici Jug Bogdana 4 (naselje Starčevica/Banjaluka), izlazi supruga O.S., koja je stala između njih dvojice da spriječi dalji sukob.
Stanišić se udaljava, ali prilazi Miroslav Mišić koji pesnicom udara O.S., suprugu L.D., u predjelu uha.
Nakon toga udara i njenog muža, koji pokušava da se odbrani.
4.
Nasilje bi se nastavilo da O.S. nije glasno povikala da sve snima kamera koja se nalazi na zgradi, nakon čega su se nasilnici udaljili.
5.
Supružnici su bili toliko prestravljeni napadom, da se nisu usudili prijaviti cijeli slučaj prijavili policiji; Glavni razlog za to je što je Stanišić sve vrijeme prijetio ministrom Draganom Lukačem.
Tek kada su supružnici to veče otišli u Hitnu pomoć da im saniraju povrede, službenica te zdravstvene ustanove je u 21 čas i 40 minuta sve prijavila policiji.
Naknadnim pregledom utvrđeno je da je L.D. udarcima slomljen nos.
6.
Tada na scenu stupa inspektor Dragan Malić.
Cijeli ovaj slučaj nasilja u “po bijela dana” Malić je pokušao da zataška, jer je izbjegavao da krivičnu prijavu protiv Siledžija pošalje u Tužilaštvo Banjaluka.
Protiv Malića se zbog toga vodi postupak pred Unutrašnjom kontrolom, ali to je groteska, je ti “postupci” služe Lukaču da zaštiti pripadnike Hunte koji štite kriminalce i Batinaše.
7.
Najgore od svega je što je cijeli slučaj ocijenjen od Tužilaštva kao “tjelesna povreda”, iako je riječ o nasilju bez pesedana u po bijela dana, što je, izvan svake razumne sumnje, ugrožavanje sigurnosti supružnika O.S. i L.D.
Tužilac je Aleksandar Simonović.
8.
Napadu na supružnike prethodilo je koškanje između L.D. i Gorana Mišića u teretani “4 life”, čiji su vlasnici Dejan Topić i Danko Stanišić.
Do koškanja je došlo nakon uvreda Mišića izrečenih na račun L.D. i to se desilo isti dan, oko 11 časova i 30 minuta.
L.D. je nakon toga otišao kući, a potom ga je putem telefona pozvao Miroslav Mišić, brat Gorana Mišića, zahtijevajući od njega da dođe u teretanu da porazgovaraju.
L.D. je to odbio i pozvao Mišića da, ako treba o nečemu da pričaju, dođe ispred njegove zgrade.
9.
Tako su se i dogovorili, pa je L.D. Izišao ispred zgrade da sačeka Mišića, ali su stigla četvorica batinaša u dva vozila koji su napali njega i suprugu.
10.
Tubića je prije nekoliko godina istraživala policija zbog pranja novca, ali ništa nije utvrđeno; Sada, kada je postao jedan od Batinaša Režima, može, kao i ostali, da radi šta hoće.
11.
Siniša Berendika je, prema mojim informacijama, zapalio auto u Tesliću odborniku SDS-a Nevenu Majstoroviću, februara 2016. godine.
Stanišić i Berendika su u uskoj sprezi sa visokim fukcionerima SNSD-a Draganom Bogdanićem i Srdjanom Klječaninom.
12.
Nakon svega, lako je zaključiti ko vlada RS – Najgori ljudski talog predvođen Miloradom Dodikom, koji se najbrutalnijim metodama obračunavaju sa svakim ko im smeta, bilo da je riječ o muškarcu, ženi, djetetu, maloljetniku. Može im se, jer uživaju zaštitu MUP RS, na čijem čelu je Dragan Lukač, koji često koristi usluge osoba iz krim miljea!
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79