VIDEO: Rusi “smjestili” BMW E30 u ledenu kocku i nakon nekoliko mjeseci pokušali upaliti motor…

VIDEO: Rusi “smjestili” BMW E30 u ledenu kocku i nakon nekoliko mjeseci pokušali upaliti motor…


Sjećate se ekipe iz Rusije koja je odlučila postaviti Hummer na minijaturne 13-inčne kotače? Sada se vraćaju u velikom stilu – naime odlučili su zalediti BMW 3 E30 i kao takvog – u velikoj ledenoj kocki – ga držati čak nekoliko mjeseci! Pritom su napravili posebnu konstrukciju kako bi se automobil mogao u potpunosti zalediti, a prije samog zaleđivanja napravili su i poseban pristup prekidaču za paljenje kako bi mogli pokušati upaliti motor bez da ulaze u zaleđenu kabinu.

Sada je došlo vrijeme za otkrivanje uspješnosti projekta. Kako kažu iz Garage54, ovaj projekt je bio djelomično uspješan. Pogledajte video:

Dakle, motor je uspio upaliti što je začudilo čak i autore ovog nevjerojatnog pothvata. Ipak, voda je ušla u kabinu i zaledila se, a uz to svi su spojevi zaleđeni pa nije bilo moguće automobil “istjerati” iz parkirnog mjesta. Uz to, nakon nekoliko minuta motor se ugasio. Sigurni smo kako ovo nije zadnji projekt ovog tipa za ruske majstore…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija