(VIDEO) Sa krovom koji prokišnjava, bez primanja Hasnija jedva spaja kraj s krajem

Bez vode i električne energije, mašine za veš, novca za lijekove i operaciju kojom bi joj se odstranio tumor. Ukratko, to je životna priča Hasnije Hepić iz Stijene.

Sa krovom koji prokišnjava, bez primanja i nekoliko drva dnevno, Hasnija jedva spaja kraj s krajem.

Hasnija Hepić iz Opstine Cazin koja živi u Stijeni selo Hepić koja je s koro imala tešku operaciju zloćudnog raka ispod oka zahvaljiva se svim dobrim ljudima koji su joj omogućili da operacija uspješno prođe,Hasniji je suprug umro prije godinu dana nije imao nikakvih primanja tako da je i ona ostala bez pomoćna bez ikakvih primanja ko želi pomoći Hasniji i može njoj bi mnogo značilo u ovim teškim danima mora se starati za troskove struje,vode,potrebni su joj lijekovi i sve sto je potrebno za život jednog čovjeka,možete joj lično pomoći na kućnu adresu,ili preko žiro računa svaka joj je pomoć dobro došla,Hasnija ima i broj samo da se može javiti ako je ko u mogućnosti pomoći joj:061-927-685!

Hasnija se zahvaljiva još jednom svim ljudima širom svijeta.

Hasnija Hepić iz Stijena/Hepići kod Cazina nema osnovne uslove za život, nema struje ni vode, ali ni drva za ogrev.

Teško je bolesna.Ima astmu i tumor ispod oka koji je neophodno operisati i za čiju operaciju su potrebna novčana sredstva.

Za više informacija na raspolaganju je kontakt telefon 061-970-489

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći uplate možete izvršiti na sljedeći način:

UniCredit Bank

Ime i prezime: Hasnija Hepić

Žiro račun broj:3385202524348958

Kardinala Stepinca bb, 88 000 Mostar

Za uplate iz inostranstva:

SWIFT: U.N.C.R.B.A.22

BA393385202824349297

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79