(VIDEO) Sanel otkrio ko mu je zapalio BMW: “Danski penzioner iz Mostara i to zbog djevojke”

Još jedna paljevina putničkog automobila desila se sinoć 3.5.2023. godine u sarajevskom naselju Stup u kojem je zapaljen BMW serije 5.

Kako doznaje portal Crna-Hronika automobil je podmetnut Sanelu Tuloviću koji je vlasnik istog. Cijeli slučaj prijavljen je policijskim službenicima Kantona Sarajevo koji su izašli na mjesto događaja.

Automobil su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo. Kako možemo vidjeti na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Vlasnik vozila BMW-a osobi koja je zapalila njegovo vozilo, poručio je da će kupiti još bolji. Također od vlasika vozila saznajemo da je zbog ovog nemilog događaja njegova majka čak 5 puta završila u Hitnoj pomoći.

“Ne mogu da vjerujem da je dotični gospodin iz Mostara s kojim sam do jučer zadnju krišku hljeba dijelio, da je sposoban bio zapaliti mi automobil. Jadno i bijedno” – izjavio je Sanel Tulović za portal Crna-Hronika

@crnahronikainfo

Sabel otkrio ko mu je zapalio BMW-a: “Danski penzioner iz Mostara i to zbog djevojke”

♬ original sound – CRNA Hronika

Zapaljeno mi je auto 2.5.2023. godine. Gledao sam na snimku koje je prilazio automobilu. Ima jedna kamerica mala, uhvatila je auto, crnog Forda karavana. 2 minute poslije paljevine automobila. Akter je Dženan Dž. danski penzioner koji prima dansku penziju.

Neću ga prijavljivat policiji, neću ništa. Razlog je sve bio, jer sam ja izlazio sa jednom curom iz Mostara. Drugarski. A on je ludo zaljubljen u nju. Ma klošarska posla. Jadno i bijedno. – izjavio je Sanel za portal Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79