(VIDEO) Saobraćajna nesreća u Sarajevu, poginuo stariji muškarac, vozač pobjegao s lica mjesta

U ulici Smaila Šikala u sarajevskom naselju Boljakovo večeras se dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo pješak, a vozač automobila je pobjegao s mjesta nesreće, potvrđeno nam je iz Operativnog centar MUP-a Kanton Sarajevo

Nepoznata osoba automobilom se udaljila s mjesta nesreće. U nesreći je smrtno stradao stariji muškarac, a druga osoba je povrijeđena i prevezena je vozilom hitne pomoći u Opću bolnicu u Sarajevu na ukazivanje pomoći – rečeno nam je iz Operativnog.

Policija je na terenu vrši uviđaj i radi na rasvjetljavanju slučaja.

Policija na terenu vrši uviđaj i radi na rasvjetljavanju slučaja te pronalasku osobe koja je usmrtila pješaka i pobjegla.

Kako javlja reporter portala Klix.ba u ulici Smaila Šikala prisutne su jake policijske snage, a ulica je blokirana. Mještani ovog naselja šokirani su nemilim događajem koji se odvio u njihovom naselju.

Prema nezvaničnim informacijama poginuo je muškarac koji je bio na putu ka džamiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79