(VIDEO) Sarajlija skijom tjerao zmiju iz haustora. Policija pomogla da se zmija baci u Miljacku

Da je Sarajevo puno zmija, žohara, krpelja i drugih životinja već odavno svi znaju.

Portal Crna-Hronika donosi vam informaciju o Sarajliji koji je zmiju izbacio iz haustora stambene zgrade koja se nalazi u centru glavnog grada.

Sve se dogodilo u ulici Obala Kulina bana, oko 16h. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo pomogli su Vedadu da izmiju prvo izbaci iz haustora a onda da je baci u rijeku. Oni su osiguravali područje i blokirali saobraćaj kako bi je Vedad neosmetano bacio u rijeku – piše Crna-Hronika.

“Slučajno sam prolazio i ugleda sam policiju da stoji ispred ulaza sa stanarima i prolaznicima. Na prvu sam pomislio da je nekog pješaka udario automobil jer je ovo baš prometna ulica.

Prišao sam da vidim šta se dešava, i tada su mi rekli uspaničeni stanari koji su se nalazili sa maloljetnom djecom i policijom, da im je zmija ušla u haustor stambene zgrade.

Pažljivo sam otvorio vrata i pronašao zmiju skupčanu na stepeništu. Bila je preplašena i malo agresivna. Sreća u haustoru sam našao dječiju skiju pomoću koje sam zmiju izbacio van zgrade i bacio u Miljacku. Nisam želio sam je povrijedim ili ne daj Bože da je ubijem.” – izjavio je čitatelj Vedad koji je izbacio zmiju iz haustora za portal Crna-Hronika.

@crnahronikainfo

Sarajlija skijom tjerao zmiju iz haustora. Policija pomogla da se zmija baci u Miljacku. “Nisu je htjeli ubiti”

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79