(VIDEO) Sarajliju ponizili u reality show-u: Golubović mu tortu baclio u lice, Uroš mu psovao džamiju, a na sve to odgovorio Hatić

Youtuber Lil Brox, Bilal Brajlović iz Sarajeva prema nepotvrđenim informacijama bratić poznatog ugostitelja Seje Brajlovića učesnik je nove sezone TV showa Zadruga 6. Odmah na početku desio se ogroman sukob sa Kristijanom Golubovićem zbog prozivki na TikToku.

Kristijan je bacio salatu Broxu u lice nakon čega je učesnik iz Sarajeva žestoko krenuo na Kristijana i unio mu se u facu, ali je brzo pao na pod od drugog učesnika koji je stao na stranu Golubovića ali je odmah ustao i nastavio provocirati Kristijana i one koji su stali na njegovu stranu. Neću da ga tučem, hoću samo da mu promijenim nadimak, da bude Lil Salata – rekao je Kristijan a Lil Broks mu je odgovorio:

Mlađu populaciju rijaliti “Zadruga” uglavnom ne zanima

– Imaš 50 godina kako te nije stid

No, tu se haos nije zaustavio. Na Sarajliju je krenuo i kaskader Uroš Ćertić, ali ga je obezbjeđenje sklonilo. – J*bem li ti mamu, p*čko smrdljiva – vikao je on, a nastavak njihovog sukoba nije prikazan, pretpostavlja se zbog nacionalističkih Uroševih ispada koji su uslijedili:

-“Je*ba*u te ceo rijaliti usta. Je*em li ti mamu, obrezanu u pi*ku ja, smrdljivu…”, psovao je Ćertić Lil Broksa, pa nastavio: “Je*em i ja tebe, debilu jedan. Je*em samo tebe, neću ti ni familiju ni nikog, a ti džamiju psuješ, klošaru”, odbrusio je Lil Broxs.

“Nisam ja džamiju…”, pokušao se pravdati kaskader, a onda je, ipak, opsovao vjerski objekat i krenuo sa psovanjem majke.

Svoju podršku dao mu je opasni momak Mirza Hatić koji je već odavnu u TikTok ratu sa Kristijanom Golubovićem.

“Bori se ne daj na sebe. A evo ja javno kažem tom Željku Mitroviću da ne da se diraju ljudi iz Sarajeva i iz Bosne. Ti ako to dopuštaš Mitroviću dirat ćemo i mi koga treba da diramo od ovih tvojih. Od mene imaš mali punu podršku. Evo ja se sad kunem u Allaha jedinog ubaci mene, nemoj dirat to jadno dijete. Ubaci mene keru pa nek svi krenu na mene što su išli na tog malog dečka. Taj dečko nema ništa s mnom, ja njega ne znam. To dijete ima problem radi mene. Ja se izvinjavam njegovoj porodici, njegovoj majci njegovom ocu. Allaha mi jedinog nisam kriv. Željko ga ti ne možeš zaštititi onda ga izvadi iz tog legla četnika. Ovo je poruka za Željka Mitrovića.” – poručio je Mirza Hatić.

Zaglupljivanja balkanskih naroda: Najviše gledamo Zadrugu 4, Zvezde Granda, Život na vagi i Sulejmana Veličanstvenog

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79