(VIDEO) Sedam osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći

Sedmoro ljudi povrijeđeno je u sudaru dva automobila na putu kod Križevaca u Hrvatskoj.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 21.15 sati na putu između Gornjih Vina i Guščerovca kada su se direktno sudarila dva vozila, javili su hrvatski mediji.

Tjelesne povrede je zadobilo sedam osoba, a neke od povrijeđenih su prevezli kolima hitne medicinske pomoći u OB Koprivnica, saopćila je koprivničko-križevačka policija.

Državna cesta D-22 je od 21:15 bila zatvorena, a saobraćaj se odvijao zaobilazno trasom Guščerovec – Bočkovec – Sv. Helena – Križevci i obratno.

Primljena je dojava o frontalnom sudaru između dva osobna automobila na DC-22 između G. Vina i Guščerovca. U ovoj prometnoj nesreći tjelesne ozljede je dobilo 7 osoba, svi za sada nepoznatog karaktera i neki od povrijeđenih se prevoze kolima HMP u OB Koprivnica, državna cesta D-22 je od 21,15 sati zatvorena za prometovanje, promet se odvija obilazno trasom Guščerovec – Bočkovec – Sv. Helena – Križevci i obratno, a očevid je u tijeku – navodi upravo policija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79