(VIDEO) Senad postavio pitanja Reis-u na koja nije dobio odgovor

Tema “Centralnog dnevnika”, kojeg uređuje i vodi novinar Senad Hadžifejzović na FACE TV-u, bila je usmjerena na reisa Kavazovića, odnosno na intervju koji je sa njim trebao imati popularni novinar, a čije učešće je reis Kavazović odbio.

Odbijanje učešća u emisiji interaktivnog formata od strane reisa Kavazovića nije zaustavilo Hadžifejzovića da istu ne vodi.

Prije nego počnemo, halal od vjernika koji misle da nisam treb’o reagovati u ramazanu, ali kako da ja halalim kada sam na pravdi Boga napadnut… u ramazanu. Morao sam reagovati jer da sam šutio do petka da li bih postao sumnjiv, odnosno šutnjom priznao potvoru. Ja, nažalost, nemam taj nivo sabura i divim se ljudima koji imaju… da istrpe nepravdu i odlože reakciju.

Moj nam, moja čast, reaguju odmah na nepravdu, laž i potvoru, pogotovu kada znam šta joj je cilj – uništiti jednog čovjeka, njegove radnike, njegov projekat, televiziju…

U toj huji, ipak vrlo racionalan iako teško ranjen pozvao sam javno reisa Kavazovića na intervju…

 

 

Muhamed Jusić o Hadžifejzoviću: Neko misli da je njegovo da raspravlja sa reisom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments