(VIDEO) Šest stranica plaćeno nevjerovatnih 4.600 KM: Pogledajte o čemu se radi

Nakon što ih je prelistao, novi gradonačelnik Banje Luke je zaključio je da to podsjeća na seminarski rad iz trećeg razreda, ali osnovne škole, te da za njegovu izradu treba “možda 35 minuta ali, onako, ako ne žurite”

Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banje Luke, kako smo već objavili, smijenio je direkora firme Toplana, navodeći kako to niko imao hrabrosti da uradi nakon više decenija lošeg rukovođenja i milionskih gubitaka, te najavio da će danas njegov revizorski tim predstaviti novi izvještaj koji predstavlja samo djelić onoga što je zatekao kada je došao na čelo Banje Luke.

“Šest stranica plaćeno nevjerovatnih 4.600 KM iz budžeta našeg grada. Ovo je samo mali dio zločina koji ćemo predstaviti kroz novi izvještaj Revizorskog tima, nakon kojeg će relevantne institucije morati reagirati“, naveo je Stanivuković na svom Facebook profilu.

U pratećem videu on je pokazao tih šest stranica, a radi se, kako je naveo, o Reviziji projekta sistema obavještavanja i uzbunjivanja.

Nakon što ih je prelistao, zaključio je da to podsjeća na seminarski rad iz trećeg razreda, ali osnovne škole, te da za njegovu izradu treba možda 35 minuta “ali, onako, ako ne žurite”.

– Šest stranica 4.600 maraka… znate li koliko je ovakvih stvari? Bezbroj, na milione… Kako su radili, dobro išta imamo, kazao je Stanivuković.

Pogledajte video u nastavku:

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79