(VIDEO) Skaka o izboru gradonačelnika: Allaha mi, Bakir je uvijek bio za Bogićevića

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka gostovao je kod Senada Hadžifejzovića u emisiji posvećenoj izboru gradonačelnika Sarajeva.

Direktno si optužen za podmićivanje i lobiranje u izboru gradonačelnika. Amra Zulifkarpašić vas je optužila da ste joj nudili novac.

– Ona je meni kazala da je nešto radila i da joj to nije plaćeno. Ja sam rekao da ću provjeriti, da to nije moguće i ispotavilo se da je to istina. Nije bilo ugovorne obaveze između nas. Ali to je bio dio nekog drugog paketa. Ja sam rekao Amra odmah će vam to biti plaćeno. Ja sam rekao da je ubrzo izbor gradonačelnika i da nije lijepo da joj plaćam prije toga. Imam svjedoke koji će svjedočiti da je bilo tako.Ona mi je rekla da nikada neće glasati za Ademovića. Ja sam rekao glasaj onda za nekog drugog.

Jesi li bio sa Bakirom na vikednici?

Moj predsjednik je Bakir Izetbegović. On je uvijek kazao da je za Bogića Bogićevića.

Voditelj emisije mu je rekao podigni desnu ruku i zakuni se. Skaka je zatim rekao.

– Allaha mi Bakir izetbegović je uvijek bio za Bogića Bogićevića.

Prije početka emisije aktuelni gradnačelnik je odbio dijalog sa Irfanom Čengićem koji ga optužuje za malverzacije, prenosi Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79