(VIDEO) Šleperom pomeo automobil pa nastavio kao da ništa nije bilo

Incident sa video snimke se dogodio danas (4.11.2020), oko 10 sati, na državnoj cesti br. 42 u Bugaju (Poljska). Mercedes-Benz Axor ušao je prebrzo u krivinu prije željezničkog prijelaza i njegova je poluprikolica proklizala u traku suprotnog smjera. Poluprikolica je pomela s ceste Hyundaija i30, koja je dolazio iz suprotnog smjera.

29-godišnji vozač Hyundaija požalio se na bolove u koljenu i hitno je prebačen u bolnicu. Njegov automobil je također pretrpio ozbiljnu štetu. Međutim, kamion je nastavio svoje putovanje. Samo jedan od svjedoka incidenta uspio zaustaviti kamion oko 7 kilometara od mjesta nesreće Skarżysko-Kamienna.

56-godišnji ukrajinski državljanin bio je za volanom kamiona. Vozač je tvrdio da na prijelazu nije primijetio sudar. Pokazao se i potpuno prisebnim. Ipak, s gledišta policije počinio je “grubo kršenje pravila cestovnog prometa”, odmah mu je oduzeta vozačka dozvola i sud je zatražio da ga se kazni.

Video možete pogledati ispod

 

 

View this post on Instagram

 

Šleperom pomeo automobil pa nastavio kao da ništa nije desilo

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79