(VIDEO) Sramota iz džamije u Zavidovićima: U sergiju za Hrvatsku ubacio prvo sapun, pa onda parfem

Područje glavnog grada Hrvatske, Petrinja, Sisak i okolna mjesta u zadnjih nekoliko dana 2020. godine u centru pažnje su svjetskih medija.

Ogromna materijalna šteta nakon jednog od najrazornijih zemljotresa na ovim prostorima, mnogo povrijeđenih, a nažalost nisu izostale ni ljudske žrtve, piše Crna Hronika.

U pomoć Hrvatskoj pristižu sve susjedne države, članice Evropske Unije, a Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini obezbjedila je interventna sredstva za pomoć. Danas se po džamijama širom države sakupljala sergija za Hrvatsku, a iz džamije u Zavidovićima dolazi nam jedan skandalozan snimak.

Naime, Crna Hronika objavljuje snimak u kojem je jedan džematlija odlučio u kutiju za pomoć da ubaci jedan sapun i jedan parfem, aludirajući na nedavne skandalozne izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o odnosu sa BiH.

Ovaj snimak pogledajte u nastavku:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79