(VIDEO) Stravičan skok mladića s visokog Šibenskog mosta: ‘Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar’

Sudeći prema snimci, 33-godišnjak izgleda dezorijentirano i čini se da je pod utjecajem alkohola ili opijata

Snimka 33-godišnjeg muškarca koji je u srijedu ujutro skočio sa Šibenskog mosta proširila se jutros društvenim mrežama.

Podsjetimo, muškarac je u srijedu nešto iza 9 sati skočio sa Šibenskog mosta, a ubrzo je na teren pozvana policija i hitna pomoć te je prebačen u šibensku bolnicu.

– Muškarac je hrvatski državljanin, a zadobio je teže tjelesne ozljede i izvan je životne opasnosti te je zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici – kazala je jutros za ŠibenikIN glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Kako su ispričali svjedoci događaja za ŠibenikIN, njegov prijatelj sve je snimao mobitelom, a danas se ta snimka pojavila na društvenim mrežama. Sudeći prema snimci, 33-godišnjak izgleda dezorijentirano i čini se da je pod utjecajem alkohola ili opijata. On je prijatelju uoči skoka rekao ‘Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar’.

– Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio – ispričali su novinarima portala ŠibenikIN jučer svjedoci događaja na Šibenskom mostu.

Iz policije nisu htjeli potvrditi te informacije.

– Policija je u 9,14 sati zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije. Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibenik gdje mu se pruža liječnička pomoć. Nije životno ugrožen i nije imao suicidalnih namjera – kazala je jučer za portal ŠibenikIN policijska glasnogovornica Marica Kosor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79