(VIDEO) Susjed me prži i muči preko interneta, noge i ruke moram hladiti u kadi

Zbog neopisive boli i vrućine, dodaje Ružica, noge i ruke mora hladiti u kadi i na pločicama u dnevnom boravku pa su iza nje brojne neprospavane noći.

Ružica Kožar (68) iz Ferdinandovca uvjerena je da joj godinama njen bivši susjed nanosi fizičke boli, ni manje ni više nego putem interneta! A da stvar bude još neobičnija, skoro pa podravska zona sumraka, Ružica u kući nema – internet!
Ima on, tvrdi Ružica, aparaturu s kojom prati svaki njen korak, a u noći je budi te joj nanosi neopisive boli.
– Prvo mi uđe u noge i tu mi počne „kopati“, a onda kreće prema bubrezima i sve završava na prstima ruke. To su takva raskapanja da imate osjećaj da vam netko svrdlom rovari po tijelu. Prste mi „prži“ tako da imam osjećaj kao da sam ih stavila na plinsku peć i to je jednostavno neizdrživa bol – žali se Ružica Kožar.

Zbog neopisive boli i vrućine, dodaje Ružica, noge i ruke mora hladiti u kadi i na pločicama u dnevnom boravku pa su iza nje brojne neprospavane noći. U nekoliko navrata, kaže Ružica, prijavila je svog bivšeg susjeda policiji, no to joj nije pomoglo.
-Išla sam na liječničke preglede i imam potvrdu da nisam psihički bolesnik i sigurna sam da mi bol nanosi bivši susjed, a nitko mu ne može ući u trag kako bi dokazao moje tvrdnje – kaže Ružica Kožar.
Iako Ružica nema priključak za internet, uvjerena je da joj njen susjed preko virtualne mreže stalno zagorčava život. On se, ističe Ružica, „prikopčao“ na struju od njene kuće te na taj način kontrolira njen život.
-U ormariću od struje sam više puta vidjela da nešto bljeska i to samo potvrđuje da me on prati i nanosi bol. Ne znam kako da ga spriječim u tome. Na ulaznim vratima u dvorište sam postavila bodljikavu žicu za svaki slučaj jer imam osjećaj da ponekad dolazi na moje imanje – priča nam Ružica Kožar.


Bivši susjed, dodaje Ružica, prati je i muči jer mu ne želi prodati kuću u kojoj je živjela s pokojnim suprugom. Sve je počelo, kaže Ružica, prije deset godina kad joj je umro suprug.
-On je odmah htio kupiti to imanje, ali ga njemu ne želim prodati jer je uvijek bio bezobrazan prema nama. Stalno je maltretirao mog pokojnog supruga, a bez obzira na bol koju mi nanosi nikad mu neću prodati to imanje – zaključila je Ružica Kožar.(db)
Foto / video: Đuro Grčić

 

Podravski

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79