(VIDEO) Svemu kumovao alkohol: Snimali kako piju u vožnji, pa se prevrnuli na krov

Na području Republike Srpske samo u jučerašnjem danu desilo se 29 saobraćajnih nesreća. U istim je teže povrijeđena bila jedna osoba, dok je 7 osoba imalo lakše tjelesne povrede.

Ovom biltenu dodajemo i nesreću koja se jučer dogodila na putnom pravcu Banjaluka – Manjača.

Portal Crna Hronika saznaje da su se u toku vožnje tri mladića zabavljala i opijala, pa ih je sve to skupa ipak koštalo. Na snimcima koje su sami podjelili putem društvenih mreža, u putničkom vozilu “Opel Astra” vide se i flaše vodke. Da su mladići još tada bili “pod dozom” može se zaključiti i zbog teturanja pri snimanju unutar vozila.

Kasniji snimci pokazuju prevrnuto vozilo koje je sletilo sa ceste, srećom u šumoviti predio. Drveće je vjerovatno smanjilo silinu udara i kretanje vozila, tako da su se putnici izvukli bez težih povreda.

Vozilo je pretrpilo veću materijalnu štetu, ali će kao takvo biti dokaz da alkohol i upravljanje volanom ne idu zajedno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79