(VIDEO) Svetlana Ražnatović tvrdi da je u Laktaše nije vozio Helikopterski servis RS-a

Tim Svetlana Ražnatović, srbijanske folk pjevačice i udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana demantirao je da je ona na svadbu u Laktaše prevezena helikopterom u vlasništvu Helikopterskog servisa Republike Srpske.

 

Iako nije poznato kako imaju uvid u te podatke, njen tim tvrdi da “19.06.2021.godine, helikopteri iz flote Helikopterskog servisa nisu imali najavljen i izvršen niti jedan let u bilo koje svrhe a naročito ne za potrebe transporta Svetlane Ražnatović”.

“Jedini let koji je 19.06.2021 godine izvršen za te potrebe, izveden je privatnim helikopterom, kompanije, ” Balkan Helicopters”, koja je registrovana u Republici Srbiji kao Heli taxi – Charter flights kompanija. Svetlana Ražnatović je pomenutog dana prevezena helikopterom navedene kompanije tipa R 66 registarske oznake YU HMS kojim je upravljao pilot Aleksandar Savić”, navodi njen glasnogovornik.

Kako je ranije objavljeno, u subotu se u Vili Slatina u općina Laktaši odvijala zabava na kojoj je učestvovao i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik te brojne druge zvanice.

Slavlje je organizirano povodom stupanja u brak pilota Helikopterskog servisa Republike Srpske Bobana Kusturića.

Da li je helikopter Vlade RS vozio folk pjevačicu Svetlanu Ražnatović Cecu na svadbu u Laktaše?

Na nekim snimcima se vidi kako Dodik pjeva zajedno sa folk pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kako je objavio portal Insider.in, pjevačicu je na tu proslavu dovezao helikopter u vlasništvu Vlade Republike Srpske.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

(VIDEO) Ceca i Dodik na svadbi zapjevali “Oj, vojvodo Sinđeliću”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79