(VIDEO) Svjedoci eksplozije o užasu: Djevojka vrištala, momak odvezen bez noge

U eksploziji na Novom Beogradu, u Ulicu Omladinskih brigada u 12 sati i 15 minuta, u terencu koji je odletio u zrak teško je povrijeđen Strahinja Stojanović, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka.

Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju Stojanovića, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen, pokazale su žrtvu kako nepomično leži na putu iza terenca, dok djevojka kleči pored njega.

(VIDEO) Drama u Beogradu: Eksplodirao skupocjeni terenac, povrijeđeni leže na ulici

Ovo je novi pokušaj ubistva  Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povrijeđena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales. Očevidac eksplozije s lica mjesta je istakao da je eksplozija bila snažna, a da je nakon njen uslijedila jeziva scena.

Jezive fotografije nesreće
Jezive fotografije nesreće Foto: Mondo

– Sjedeo sam u kafiću sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski – rekao je svjedok eksplozije s lica mjesta za Mondo i dodao:

– Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila sa njim u kolima, sjedela je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge… Strašna eksplozija i jeziva scena – rekao je svjedok.

Prema posljednjim nezvaničnim informacijama u vozilu sa Strahinjom Stojanovićem bila je i 45-godišnja Kolumbijka prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79