(VIDEO) Svjedoci nesreće u Semizovcu: “Nastradali je imao puls čak 30 minuta poslije nesreće”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se kćerka Sabrije Sinanovića, penzionera koji je prvi sa par momaka skočio u rijeku kako bi pomogao unesrećenoj osobi.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Semizovcu, na izlazu iz Sarajeva. Muškarac je sletio sa mosta i poginuo.

– U 23:10 sati nam je prijavljeno da je u Semizovcu kod mosta došlo do saobraćajne nesreće. Policija i Hitna pomoć se nalaze na licu mjesta, a poginula je jedna osoba.

(VIDEO) Tehničar spašava čovjeka iz rijeke dok ostala lica gledaju?

“Ja sam osoba koja je snimila video sa mjesta nesreće koja se dogodila u Semizovcu sinoć i objavila status koji ste podijelili. Čovjek imao puls dok je bio u autu i u vodi što je poprilično trajalo, jer dok ga fiksiraju na odgovarajuću podlogu i iznesu ‘nadređenima’ NE NA OBALU, NEGO PONOVO GORE NA MOST SA KOJEG JE ČOVJEK SLETIO JER SU I POJAS ZA VEZIVANJE ‘NAŠE ZDRAVSTVENE RADNICE’ SLALE PO LJUDIMA DOLE U RIJEKU, to znate jako dugo traje, iako su znali da ima puls i da mu je svaki momenat vjerovatno od vitalnog značaja!” – izjavila je Bahrima za portal Crna-Hronika.

Da je nivo vode porastao tek u 02:00h potvrdilu su za naš portal radnici kompanije Sal Transa koji su vršili izvlačenje vozila iz rijeke.

(VIDEO) Pogledajte izvlačenje automobila iz rijeke: Jedna osoba smrtno stradala

“To nije očito bilo važno, onima kojima bi ponajviše trebalo biti važno! Gleda policija, a gleda i doktorica sa još jednom medicinskom sestrom! Nije to dubina koja bi mogla nekom ko siđe život ugroziti (svjedok mi je moj otac koji je prvi sišao u rijeku) već moraju ostati suhe uniforme, zaboravili izgleda i Hipokratovu zakletvu i humanost, nahladit će se možda ne daj Bože. Čovjek je podlegao možda čak i 30 minuta nakon što je sletio sa mosta na koji su tek sad postavili zaštitu!!!! Sramota! – izjavila je Bahrima Sinanović zdravstveni radnik po struci koja se zadesila na mjestu nesreće van službe.

Ja i moj otac Sabrija Sinanović koji je kao i ja i dalje pod istim lošim osjećajem nakon skoro 24 sata od nesretnog događaja, za ovo ne treba šutjeti!!! – izjavila je Bahrima za portal Crna-Hronika.

Pogledajte cijeli postupak reanimacije muškarca, koja nažalost nije uspjela.

Vozač koji je poslao informaciju u Viber grupi portala Crna-Hronika potvrdio je fotografijom da je tek 24 sata poslije nesreće postavljena zaštita na mjestu gdje se desila saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom.

“Dobrodošli u APSURDISTAN”

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79