(VIDEO) Svjedok tragedije objasnio zašto je Vuk Borilović ubio 10 osoba u Cetinju

Na Cetinju je iz vatrenog oružja ubijeno 11 ljudi, zajedno sa ubojicom. Dok ih je šestero na liječenj. Nakon što je završen očevid na Cetinju, dežurna tužiteljica u Crnoj Gori Andrijana Nastić je otkrila kako je masovnog ubojicu usmrtio sugrađanin, a ne policija. Dodala je i kako su na mjestu događaja zatekli devet stradalih ljudi, no još dvoje je preminulo u Kliničkom centru Crne Gore.

Podsjetimo, Crnu Goru je u petak potresao stravičan zločin u kojem je ubijeno 11 ljudi. V.B. (34) sa Cetinja, pucao je na obitelj čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je tom prilikom, upotrebom lovačke puške, lišio života dvoje djece, i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike naselja prilikom čega je lišio života još sedam osoba, a ranio šest.

Vuk Borilović je nedavno kupio kameru koju je postavio ispred kuće jer mu je neko krao stvari.

Na društvenim mrežama objavljen je video u kojem poznanik Vuka Borilovića, koji je počinio nezapamćen masakr na Cetinju, prepričava šta se to desilo danas u ovom gradu.

Kako je svjedok rekao, Vuk Borilović je nedavno kupio kameru koju je postavio ispred kuće jer mu je neko krao stvari.

– Bio je fin čovjek, imao je troje djece. Pukao mu film. Nije mogao više to da trpi, pobio sve za koje je mislio da su mu krivi. Pošten momak, od poštene familije.

Pogledajte video izjavu svjedoka ove nezapamćene tragedije.

@crnahronikaofficial

svjedok tragedije u Cetinju u kojoj je ubijeno 11 osoba #crnahronika

♬ original sound – crnahronikaofficial

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79