(VIDEO) Svjedokinja nemilog događaja iz Bihaća: Komšija je krenuo da nas odbrani i odjedno smo čuli vrisku, izgoli su ga”

Redakciji portala Crna-Hronika javili ste informaciju o sukobu lica u kojem je državljanin BIH incijala H. M. izboden oštrim predmetom.

Nezvanično saznajemo da su za sada nepoznate osobe iz drugih zemalja, koje se nalaze na teritoriju grada Bihaća nanijele teške tjelesne povrede državljaninu BiH.

Nesreća se desila u ulici Cazinska bb. O svemu su obaviještene službene osobe MUP-a USK.

Svjedokinja nemilog događaja opisala je dramatičke trenutke prije i poslije napada.

Cijelu poruku prenosimo u cijelosti:

“Migranti su prije jedno pola sata upali u moju kuću na sprat koji ne koristimo. Prijavili smo odmah policiji ali su kasnili i komšija koji živi prekoputa mene krenuo je da nas odbrani i odjednom su se čuli vrisci, izboli su ga par puta i u stomak i u glavu i prsa. Policija ih jedva izvukla iz napuštene kuće do nas, tu su se krili.

Ovo se treba proširiti i doći do sviju koji su odgovorni za ovakvu situaciju. Oni su imali namjeru napasti nas jer smo danima prijavljivali ih da dolaze u ovu napuštenu kuću do nas.

Večeras sam mogla izgubiti život ja ili neko od moje porodice i ja sam stvarno više umorna od toga da živim u napetosti da li ću izgubiti život u vlastitoj kući ili na putu do škole, do grada i kome god treba da se obratim obratit ću se jer ja stvarno više nemam strpljenja, ovo prelazi sve granice, ovo je pokušaj ubistva, možda čak i ubistvo već jer komšija nije u dobrom stanju” – izjavila je osoba čiji je identitet poznat redakciji portala.

(VIDEO) U Bihaću izboden državljanin BiH: Sumnja se na migranta

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79