(VIDEO) Teška ispovijest samohrane majke iz Tuzle kojoj je objava na Facebook-u uništila život

Redakciji portala Crna-Hronika javila se samohrana majka Risada Osmanović iz Tuzle kojoj je malodobna kćerka (14) završila na psihijatriji zbog objave na Facebook-u.

Kako samohrana majka tvrdi, Mevla Haziri objavila je komentar na Facebook-u koji je poslao djevojčicu na psihijatriju, a majku doveo do ludila. Sve je prijavila službenim osobama koji su cijeli slučaj samo zabilježili. Obaviješteno je i Tužilaštvo koje je oduzelo telefon navedenoj osobi, te se isti nalazi na vještaćenju. Objave su izbrisane, ali trauma i šok nisu, a vjerovatno i neće nikad.

Mevla Haziri, podijelila je sliku Risadine kćerke sa neprimjerenim komentarom: “Mama prodaje za prostituciju, idu slike, live” zbog kojeg je završila u policiji, a djevojčiću poslala na psihijatriju.

Nakon neprimjerene objave, preko stotinu manijaka počeli su se javljati i uznemiravati Risadu i njenu kćerku. Nakon traume, Risada je odlučila cijelu slučaj ispričati za naš portal.

Pogledajte tešku ispovijest samohrane majke iz Tuzle kojoj je objava na Facebook-u uništila život.

 

 

Djevojčica ne ide u školu, u psihičkom je šoku i pod velikim stresom.

“Djevojčica dolazi dolazi u pratnji majke, te saniteta DZ Tuzla. Majka i djevojčica navode da im se desila grozna situacija u kojoj je jedna ženska osoba (koja se bavi prostitucijom” objavila slike klijentice da je majka prodaje za novac i da se bavi prostitucijom. Pacijentica navodi da joj se cijeli svijet srušio nakon toga, cijelo društvo joj je vidjelo na internetu slike, nakon čega su joj se počeli javljati. Klijentica navodi da joj dođe da sebi nešto uradi. Majka navodi da je pacijentica nakon toga počela da burno reaguje, da vrišti, plače. Nakon čega je zvala policiju koju su joj potom sugerirali da zove Hitnu i da ide na Kliniku za pshihijatruju. Majka navodi da još niz situacija u kojoj je dotična žena putem mobitela slala njenoj kćerki različite slike eksplicitnog karaktera, te je kako govori, davala muškarcima broj njen maloljetne kćerke.” – napisali su iz UKC Tuzla.

Za kraj želim pitati i policijske službenike, i Tužilaštvo, i javnost, Šta bi vi uradili i kako bi vi reagovali da je ovo vaše dijete? – pita samohrana majka

Kako će država pomoći i da li će zaštitit samohranu majku i njenu kćerku, ostaje da vidimo.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79