(VIDEO) Teška nesreća kod Konjica: “Mladići preticali, pa udarili u automobil. Vozili 120 km/h”

 

Tokom večernjih sati dogodila se saobraćajna nesreća na putu Konjic – Orahovica u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila.

Kako saznajemo od očevidaca nesreće, u automobilu marke Audi nalazila su se tri mladića koja su izvršila nesavjesno preticanje automobila, udarili u drugi automobil te završili na krovu.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih osoba.

 

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

“Stali meni momci na stopu na Energopetrolu. Kaže dokle momak do Ribica kaže hajde upadaj i onaj pravac gdje vama magacin tu mahnemo golfa 4 i stignemo im jarana još jednog.

Bilo njih 3 ovaj što smo njega udarili on sam bio u autu a ja i još dvojica momaka na krovu završili. Mi mu se približimo na pola metra i ovaj što je vozio, ja sam njemu mahnu naglo volanom da ga mahne i bum u njega i onda nas odbije.

Išli mi 120 na sat i onda nas odbije u brdo gore i prevrnuli se po putu i na krovu završili.

Pita suvozač momci jeste živi svi? Ja se derem u pomoć i Bog mi dao snage da razbijem staklo nogama. Kad sam izašao treso sam se i počeo mucat i cure me neke odvedu u Hitnu” – objasnio je vozač kako je došlo do nesreće za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79