(VIDEO) Teška nesreća u Sarajevu, dijelovi automobila rasuti po cesti!

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video snimak teške saobraćajne nesreće koja se desila u Sarajevu, lokacija Hrasno.

U ulici “Safeta Hadžića” u Hrasnom, desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila. Od siline udesa, dijelovi automobila rasuti su po cesti.

Na lice mjesta odmah su izašli službenici PU “Novo Sarajevo” a povrijeđenim osobama ukazuje se pomoć. Nezvanično saznajemo da su 2 lica lakše povrijeđena.

Dvije osobe su tražile da im se ukaže ljekarska pomoć- kazali su nam iz operativnog centra.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila. Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevu su također na terenu i regulišu otežani saobraćaj.

Redakcija portala već par puta je pisao o nesrećama koje se dogove na ovoj lokaciji, no odgovorne osobe i dalje ne rješavaju pitanje problema na ovoj saobraćajnosti koja postaje crna tačka u saobraćaju.

(FOTO) Sudar u Sarajevu, intervenisala i Hitna pomoć

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79