(VIDEO) Tiktoker Ibrahim traži 10.000 eura za informaciju gdje se nalazi pedofil Ivica

Iz zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci u utorak je nakon izricanja presude pobjegao Ivica Mišković iz Kaknja, osuđen na zatvorsku kaznu zbog teškog zlostavljanja djeteta.

Ivica Mišković iz Kaknja iskočio je kroz prozor suda nakon što mu je izrečena kazna od četiri godine zatvora zbog zlostavljanja svoje unuke. Traži ga policija BiH, ali i Srbije jer se sumnja da je pobjegao tamo.

Ivica Mišković je, nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe djeteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

“Tu je čekao da mu se uruči rješenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spriječi u bjekstvu, ali nije uspjela i tom prilikom je lakše povrijeđena”

Međutim Tiktoker Ibrahim sa Romanije, odlučio je objaviti video u kojem traži od državnih organa 10.000 eura za informaciju gdje se nalazi Ivica Mišković. Kaže da ga nikada neće pronaći bez njegove pomoći.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79