(VIDEO) TikToker iz Srbije gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reaguje

Na popularnoj društvenoj mreži “TikTok” objavljeno je mnogo uznemirujućih videa, ali sada se pojavio najskandalozniji snimak, u kojem sin gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reaguje.

Mnogi vjeruju da je snimak autentičan i da nije riječ o klasičnoj namještaljci kako bi se skupio što veći broj lajkova. Korisnici TikToka tvrde kako je slučajno zabilježen sramni trenutak nasilja u porodici.

Naime, mladić koji na TikToku koristi nadimak “MarkoLaki1997” snimao je lajv, a neko je snimio trenutak nasilja u porodici i to objavio.

Na snimku se vidi kako Marko sjedi za stolom dok se njegova supruga i njegov otac raspravljaju, da bi u jednom trenutku otac udario snahu.

– Moram da te odvedem kod doktora. Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu – govori njegov otac u snimku.

– Mogu da ti pokažem da je Marko javno rekao da traži drugu djevojku – rekla je žena, a Marko je dodao: – Tražim normalnu, a ne kao što si ti. Samo misliš da se ubiješ”.

– Hoćeš nju da j**eš i druge – odbrusila je njegova žena nakon čega je njegov otac ustao i udario ju je što se i vidi u odrazu ogledala, dok Marko nije ni reagovao.

Kasnije je njegov TikTok nalog ugašen zbog brojnih prijava.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79