(VIDEO) Transparenti podrške Dodiku završilu ko’ smeće u Doboju

“Pa, jel se smije ovako bacati transparent sa Dodikovim imenom!!!”

Ovo je na Facebook profilu napisao Dobojlija Darko Pijunović, nakon što su Dodikove pristalice nakon završenog skupa podrške na međuentitetskoj liniji kod Doboja pobacali transparente u smeće.

Uz video zapis, Pijunović je napisao i ovo:

“Kući to da ponesete, umjesto ikone na zid da stavite!!! Kada slavu slavite njegovo ime na mnogaja ljeta da pomenete, transparent da poljubite!!!”, pa poručio “šta piše, Doboj je grad heroj? Doboj je grad slučaj! Koliko ste pokrali glasova na Balkanu ste poznati…”

Podsjećamo predsjednik Republike Srpske Milorad izjavio je da je ponosan na građane jer su protestima na četiri lokacija, na kojima se okupilo 12.000 ljudi, pokazali snagu i volju da brane Srpsku.

 

Dodik je rekao da građani imaju pravo da iskažu svoj stav.

“Želim da kažem da postoji granica, a ne administrativna linija. To jasno piše u Dejtonskom mirovnom sporazumu. Postoji razgraničenje. To je moj odgovor na ono što smo danas čuli iz Sarajeva”, izjavio je Dodik za

On je naglasio da postoji granica i u ponašanju.

“Ako političari iz Sarajeva mogu da prihvate da dođe stranac i nameće zakone mimo Ustava, onda oni ne poštuju zemlju u kojoj žive. Mi to ne prihvatamo”, rekao je Dodik i dodao da u Sarajevu postoji dualizam.

Predsjednik Srpske je istakao da su današnji procesi veoma važni, jer možda i riješi pitanja u pravosuđu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79