(VIDEO) Tražio sam od Bakira 500 miliona KM iz Centralne banke, Dodik je tražio 2,5 milijarde!

(VIDEO) Tražio sam od Bakira 500 miliona KM iz Centralne banke, Dodik je tražio 2,5 milijarde!


Radončić: Kanton ima rok 48 sati! Banke, moratorij na rate i kamate! Ko Vas šiša?
Neću da budem magacioner, Korona profiter, ja uopšte više nisam državni koordinator, to sam prepustio entitetima! Tražio sam od Bakira 500 miliona KM iz Centralne banke, Dodik je tražio 2,5 milijarde!

Zahtjevam da u Korona Zakon uđe naredba bankama da uvedu moratorij na sve rate i kredite na godinu dana! Ne smiju strane banke, koje su privatne odnijeti naš novac u njihove države.

Šta ako za dva dana, a može se za dva dana, građani povuku sve pare iz jedne strane banke? Senad: Je li to Vi nagovarate građane? Postoji građanski monopol, to je naš novac, a banke moraju podržati državu jer ih država izdržava! Senad: Vi ste ministar, epidemiolog, patolog zašto onda ne govorite i o zdravstvenom sistemu?

Razgovarao sam s dr. Mesihovićem, dr. Kravićem i doktoricom Izetbegović – to je Bermudski trougao! Moraju tačno utvrditi put pacijenta! Dodik i ja smo se raspravljali čiji je Bošnjak Alen Šeranić. Ja sam rekao da je naš, a Dodik da je njegov! Dr. Đuran laže, unosi paniku u javnost, jedna grupa proglasila monopol, neće da rade obdukcije i ometaju Tužilaštvo da radi svoj posao!

To je krivično djelo! Spasio sam zemlju od cunamija, zaustavio sam tragediju jer sam zabranio letove iz Italije, a zatvaranjem granica sa susjedima dali smo vremena struki da se spremi! Senad: Dok ste Vi nešto radili Bakir, Dragan i Milorad su samo podijelili više od 600 miliona KM, mimo Vijeća ministara i parlamenta! Radončić: Tako rade već 30 godina, svi su dobili šta su htjeli! Imat ćemo Ekonoma pandemiju, poslije Korona pandemije! Senad: Jeste li testirani? Jesam, pozitivan sam, kao osoba! Ko Vas šiša? Sestra Raza! A Bakira, Dragana, Dodika ko šiša?

Ko šiša političare u vrijeme krize?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija