(VIDEO) Trener Veleža se sukobio s navijačima, gađao ih flašom i odbio dati izjavu nakon Igmana

 

Nakon remija Veleža i Igmana (1:1) u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine vidjeli smo neželjene scene između trenera Rođenih Amara Osima i navijača Red Army.

Navijači mostarskog kluba tokom većeg dijela utakmice pjevali su uvredljive pjesme na račun svog trenera, a onda su ga žestoko prozvali nakon što je utakmica završena podjelom bodova iako je Velež imao ranu prednost i epitet velikog favorita.

To se nije dopalo najtrofejnijem bh. stručnjaku pa je burno reagovao. Osim je bacio flašu u pravcu Red Armyja na tribini, a onda se i verbalno sukobio s najvatrenijom grupom pristalica Veleža.

U znak protesta Osim nije želio dati izjavu za medije nakon remija protiv Igmana. Nije se pojavio pred kamerama Arena Sport televizije za razliku od kolege s druge strane.

Ovaj potez izazvao je bijes navijača koji sigurno Osimu neće oprostiti bacanje flaše te će njihov protest protiv trenera biti još veći piše Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79