(VIDEO) TRIDESET METARA MOSTA U ZENICI NISU UKRALI SITNI LOPOVI

Trideset metara mosta u Zenici nisu ukrali sitni lopovi (VIDEO) – Ko je naložio rezanje, a potom i otuđio dio čelične konstrukcije mosta preko rijeke Bosne na lokaciji Kanal u Zenici, još je predmet istrage. Policijska patrola je čak upućena na lice mjesta gdje je zatekla osobe (i mehanizaciju) koje su rezale dijelove mosta.

Ko je naložio rezanje, a potom i otuđio dio čelične konstrukcije mosta preko rijeke Bosne na lokaciji Kanal u Zenici, još je predmet istrage. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. A, evo i zašto. Naime, krađa dijela čelične konstrukcije mosta snimljena je i objavljena na društvenim mrežama.

Trideset metara mosta u Zenici nisu ukrali sitni lopovi…

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 13. November 2018

I ne samo to, policiji je prijavljeno sumnjivo dešavanje oko mosta, i to u trenutku dok je vršena krađa. Policijska patrola je čak upućena na lice mjesta gdje je zatekla osobe (i mehanizaciju) koje su rezale dijelove mosta. Te iste osobe su policiji pokazale papir na kojem je bila “saglasnost za demontažu mosta”. Zvuči nevjerovatno, nakon svega spomenutog, niko ne zna ko je ukrao dio mosta! Pogledajte priču Federalne TV o “misteriji” kakva je samo u BiH moguća…

Podsjećamo, tada je otuđeno 30 metara čelične konstrukcije mosta koja služi i kao nosač kraku magistrale plinovoda prema Arcelor Mittalu i industrijskom području, što je moglo izazvati velike probleme.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79