(VIDEO) Turisti su ostali u šoku dok su se iznajmljivači brodica tukli u marini

Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije, kaže nam čitatelj

U lučici u samom središtu grada Hvara eskalirale su napetosti između iznajmljivača brodica, odnosno onih koji se bave transferom turista. Sudeći prema snimkama koje smo dobili, sukobi su nadišli obične svađe, a tenzije su sad već tolike da se započinju i tučnjave.

– Ova snimka tučnjave nastala je 17. 8. oko 12.30 sati. Mlađi muškarac ‘ukrao’ je goste ovom krupnijem gospodinu sa snimke ponudivši im 200 kuna (50 KM) jeftiniji transfer. Prvo su se posvađali, a onda su proradile i šake. Turisti, ali i svi mi domaći, bili smo u šoku – kaže nam čitatelj koji nam je poslao snimke.

Drugi sukob, na kojoj se vidi kako muškarac leti u more, izbio je iz istog razloga kao i prvi.

– Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije. Potom je došao muškarac čiji su to zapravo bili gosti i nakon svađe gurnuo ovog drugog u more. To je bilo u subotu popodne, oko 17 sati – kaže nam čitatelj dodajući kako ni u jednom slučaju nije intervenirala policija.

To su nam potvrdili i u PU splitsko-dalmatinskoj rekavši kako nisu zabilježili opisane događaje, odnosno remećenje javnog reda i mira piše 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79